Trobada de famílies al Col·legi JMJ – Diumenge 28 de febrer

Un breu reportatge fotogràfic de la trobada de Voluntariat en Família del Col·legi Jesús, Maria i Josep que va reunir el grup de famílies organitzadores de la recollida d’aliments del passat mes de desembre.

Des del Grup de Voluntariat en Família del Col·legi Jesús, Maria i Josep proposem una trobada de famílies amb l’objectiu de valorar l’experiència de la recollida d’aliments realitzada el passat mes de desembre i alhora animar a noves famílies a sumar-se al projecte “Voluntariat en família Pare Manyanet”.

Estimades famílies,

Ens dirigim de nou a vosaltres, per agrair el suport que heu demostrat en la recollida d’aliments. És la nostra primera acció de Voluntariat en Família, i creiem que ha estat una vivència molt enriquidora per tots. Ens ha servit també per conèixer d’altres famílies, per aprendre a treballar en equip, per compartir amb els nostres fills una experiència solidària i, el més important , recollir entre tots 2,2 tones de menjar per molta gent necessitada del barri. Per això, volem continuar aquesta tasca i us convidem a:

  • Avaluar el significat d’aquesta acció com a grup.
  • Exposar amb més detall els projectes de voluntariat que fins ara han estat propo-sats.
  • Conversar i escoltar les vostres prioritats, idees i disponibilitats per valorar les noves propostes.
  • Conèixer i escoltar les vostres opinions sobre el projecte iniciat.

Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu en la mesura de les vostres possibilitats en aquests projectes. Per això us proposem veure’ns el dia 28 de febrer a les 11 del mati a l’escola, al pati de P3 (C/ Sant Sebastià, 55 08030 Barcelona).

L’ordre del dia serà:

  • 11h: Benvinguda
  • 11,15-11,45h: Explicació de l’experiència viscuda en la recollida d’aliments per part dels nens/es que hi van participar. I breument la dels pares/mares.
  • 11,50-12,30: Explicació de les activitats proposades de voluntariat en conjunt amb el col•legi Pare Manyanet
  • 12,03-13h: Ronda d’opinions, propostes…
  • 13h: Comiat i petit aperitiu Salutacions

Grup de Voluntariat en Família J.M.J.

voluntariatenfamiliajmj@gmail.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s