Properes sessions informatives al CAAC

Hem rebut la informació sobre les noves sessions informatives al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia. Animeu-vos! És una experiència fantàstica per als infants que els agradin els animals. Us adjuntem la informació que ens han enviat:

PROPERES SESSIONS INFORMATIVES AL CAAC BARCELONA:
FEBRER, MARÇ I ABRIL 2010

Apreciat/ada amic/ga,

Hem rebut el teu interès per a participar en el programa de voluntariat del CAAC.

Com probablement ja saps, l’activitat principal del voluntariat a l’actualitat és passejar els gossos per a que puguin sortir una estona de les seves gàbies i passejar pels voltants del centre. També hi ha la possibilitat de participar en activitats de socialització de gats, l’acollida familiar de gatets i cadells o la informació d’adoptants. L’horari de les activitats pels dies laborables és de 10 a 14 hores i de 15 a 18 hores. Pels caps de setmana és de 10 a 14 hores.

Com a primer pas per a formar part del voluntariat del CAAC, et convidem a una sessió informativa a partir de la qual podràs conèixer el programa i, en el cas d’expressar-nos la teva voluntat de participar com a voluntari o voluntària, omplir la documentació necessària, acordar els dies d’activitat voluntària, presentar-te als teus supervisors i informar-te  del calendari de formacions bàsiques en les que serà necessari que participis.  L’edat mínima per a col·laborar com a persona voluntària és de 16 anys. Entre els 16 anys i els 18 anys caldrà la corresponent autorització paterna.

Les properes sessions informatives del mes de febrer, març i abril es celebraran al CAAC segons el següent calendari…

Dies laborables:

Tots els dimarts, dimecres i dijous a les 10:30 hores i a les 15:30 hores (de manera excepcional no es convocaran sessions informatives del 29 de març al 5 d’abril).

Caps de setmana:

Diumenge 14 de febrer a les 10:30 hores.
Diumenge 28 de febrer a les 10:30 hores.
Diumenge 14 de març a les 10:30 hores.
Diumenge 28 de març a les 10:30 hores.
Diumenge 18 d’abril a les 10:30 hores.

Les sessions informatives tenen un mínim i un màxim de participants, i cal fer una inscripció prèvia a la sessió informativa a través del correu electrònic o per telèfon.

Més informació: http://voluntariatcaac.blogspot.com

T’esperem i moltes gràcies pel teu interès,

Juanjo Butrón
Programa de voluntariat del CAAC Barcelona
934 284 417 –  934 283 125

Com arribar al CAAC en transport públic?

És complicat pujar al CAAC en transport públic perquè està al mig de la carretera de l’Arrabassada. Si no teniu vehicle propi, podeu pujar en el transport públic més a baix indicat.

–  Els caps de setmana (temporada d’hivern) podeu utilitzar el Tibibús (T2) (Origen: Plaça Catalunya; Final: Plaça del Tibidabo). Penúltima parada : CAAC (cal avisar-ho al conductor). La parada és de pujada i baixada alhora. La resta de l’any, els dies i horaris de servei estan lligats als del Parc d’Atraccions del Tibidabo, que acostuma a ser de dijous a diumenge.

–  De dilluns a divendres podeu utilitzar l’autobús A6 (Barcelona-Sant Cugat) excepte al mes d’agost. Té parada al Carrer Príncep d’Astúries, (a l’alçada del número 56 i a prop del metro de Lesseps). Les sortides de Barcelona són a les 7.10, 9.00 i 12.00h, i de Sant Cugat a les 8.00, 9.45 i 16.00h.

Baixar acostuma a ser més fàcil aprofitant l’espai en algun vehicle del voluntariat en actiu. Més endavant et facilitarem contactar amb altres voluntaris i voluntàries que tinguin el mateix horari per a pujar i baixar junts en una proposta de cotxe compartit.


Una resposta

  1. M´agradaria formar part i ajudar fen-me voluntari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s