Trobada de famílies voluntàries amb gent gran a l’escola

El dissabte 21 de maig va tenir lloc al Col·legi Pare Manyanet de Barcelona, la primera Trobada de Famílies Voluntàries amb gent gran vinculada a l’organització Amics de la Gent Gran, aplegant unes 30 persones grans i una trentena de famílies.

Les famílies van anar a buscar a casa seva a persones grans que viuen soles, i plegats vàrem compartir una tarda de lleure als patis de l’escola, amb un concert de la Banda de Música del Col·legi i un berenar amb els pastissos que van dur les mateixes famílies. També s’hi van sumar persones grans de la Residència i Centre de Dia Les Corts, molt propera a l’escola.

Es van viure imatges molt emotives fruit de la relació establerta entre les famílies que amb els seus fills van anar a buscar a les senyores grans a casa seva. Entre les 15.45 i les 16.15h anaven arribant a l’escola famílies i gent gran.

La Trobada es va inciar amb una presentació del responsable de Voluntariat en Família, Jaume Moregó i la benvinguda del pare Pedro Mejías, en representació del Col·legi Pare Manyanet. Des de l’organització Amics de la Gent Gran ens van acompanyar l’Albert Quiles i l’Eva Martínez.

La Banda de Música composada per infants i joves de l’escola i sota la direcció de Ximo Tarín van fer un concert molt bonic, amb peces de prou qualitat, que la gent gran va agrair amb emoció. El concert va tenir una durada de 45 minuts.

Acabat el concert ens vam aplegar al voltant dels pastissos. Joves i famílies servien els pastissos i begudes als 34 avis i àvies que van assistir a la trobada.

Vam acabar amb una foto de grup, a les sis de la tarda, i acomiadant-nos amb el goig d’haver realitzat una gran tasca. La gent gran mostrava el seu agraïment per haver contribuït a fer d’aquell, un dia especial i diferent.

Trobada de Famílies amb gent gran 21 maig 2011

Nota de premsa

Una resposta

  1. Bona tarda a t@ts,
    Moltes felicitats per l´ èxit assolit en la 1ª Trobada de Famílies Voluntàries amb gent gran. Les fotografies transmeten la intensitat del moment. Esperem veure-us en la propera activitat!
    Una abraçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s