Certificats de participació

Molts dels nostres fills/es participen activament de les activitats que organitzem des de el Voluntariat. Tant nosaltres,  la Direcció del centre com  l’AMPA, valorem molt positivament la seva implicació i participació  en projectes solidaris. Pensem que seria bo per ells/es que això quedés reflectit d’alguna manera en el seu currículum, per tant, a partir d’enguany  tots/es aquells/es nois/es que hagin  participat i ho desitgin, poden demanar-nos un Certificat (model) que acreditarà la seva participació en les activitats del Voluntariat en Família.

El poden sol·licitar enviant un correu electrònic a info@voluntariatenfamilia.org

Una cordial salutació,

certificat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s