Barcelona Magic Line

Un cop més, des del Voluntariat en Família, us fem arribar una proposta d´allò més interessant: els nostres amics de l´Obra Social de Sant Joan de Déu han organitzat la “Barcelona Magic Line”!

Què és la “Barcelona Magic Line”?
És una marxa popular, solidària i no competitiva que se celebrarà el proper 2 DE MARÇ 2014, A BARCELONA.

Com podem participar?
Cal formar part d’un equip. Cada equip pot tenir entre 3 i 25 persones: alumnat, famílies, professorat… sense limitacions d’edat. Els participants menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult, que se’n farà responsable.

Si no teniu equip i voleu participar, inscriviu-vos, nosaltres us buscarem equip!
Cada equip assumirà un doble repte: el repte solidari i el repte esportiu:

  • El repte solidari és la quantitat de diners que l’equip es proposa recaptar (100€, 500€, 1000€…) per als projectes socials de Sant Joan de Déu. (Emergències socials, Recerca Biomèdica, Cooperació internacional, Salut mental, Infància hospitalitzada, Persones sense llar, Persones amb dependència).
  • El repte esportiu consisteix en escollir i completar una distància del recorregut total de la BML el dia de la marxa, 2 de març. Les distàncies són 10, 20 i 30km. Els 3 recorreguts finalitzen a la Plaça de la Catedral, on s’organitzarà una gran festa popular durant tot el dia.

Com participarà la nostra escola?
La inscripció de cadascun dels equips té un cost fixe de 30 euros, que estableix l´organització per poder participar.
I per posar un repte comú per a tots els membres de la Comunitat Manyanetiana, des del Voluntariat en família, i amb l’ànim de no afeblir gaire la vostra butxaca hem cregut que el nostre repte solidari com escola serà mínim de 5 euros d´aportació per participant (a banda dels 30 euros d´inscripció per grup).
Per poder fer la inscripció de cada equip heu d´omplir les dades que teniu al final del full, i entregar-les dins un sobre, conjuntament amb els diners corresponents per a la inscripció i per l´assoliment del repte. TENIU FINS EL DIA 13 DE FEBRER per fer-nos arribar les inscripcions!. (per recollir les inscripcions estarem tots els dies a l´escola de 17.00 a 17.30 al porxo del costat de secretaria, podeu preguntar per Begoña Garcia).
Teniu tota la informació de la “Barcelona Magic Line” (recorreguts, horaris, destinació de la recaptació…) a la plana web http://barcelonamagicline.org/, i per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic rius@voluntariatenfamilia.org.

I per últim, només cal dir-vos que estarem amb vosaltres animant-vos aquell dia pels volts de l´escola, amb tot un seguit d´activitats.!!

Esperem que aquesta iniciativa tan interessant, sigui una bona oportunitat per a descobrir els valors de l´esforç, la família, l´amistat i la solidaritat.

Voluntariat en Família

Inscripció: CARTA BARCELONA MAGIC LINE-GENER 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s