”Trobada d´avis” del dia 11 de Abril

El passat 11 d’Abril, des del Voluntariat en família vam organitzar la 4a trobada d’avis al nostre centre.

A tots els avis els vam anar a buscar als seus domicilis particulars o a la residència i Centre de Dia i Casal de Les Corts per què poguessin gaudir del concert de la Banda i d’un berenar un cop finalitzat l’esdeveniment musical.

Van ser molts els assistents, persones grans de la gent dels “Amics de la Gent gran”, avis de la residència, avis dels nostres voluntaris, pares dels nostres professors,veïns de la Nostra escala…

Ens gratifica pensar que molts són els que repeteixen, que ens diuen que no ens oblidem d’ells l’any vinent que esperen amb il•lusió el concert de la Banda de la Nostra escola.

És una experiència única veure com alumnes participen d’aquesta activitat ajudant a portar als avis des de la residència en cadires de rodes oferint-los xocolata, sucs gelats i coques, tot observant com parlen amb ells amb respecte i tendresa…

Ens adonem que costa molt poc fer-los feliços, que donem molt poc a canvi de les moltes coses que rebem d’ells, la seva il•lusió les seves cares de felicitat els seus somriures…

És quan veiem que val molt la pena l’esforç i dedicació de tots els voluntaris de l’escola de l’Alèxia dels Amics de la gent Gran, de Maria, Lourdes i Lidia de la residència i de tots els que formem part del Voluntariat en Família.

Ens agradaria posar l’accent en la Banda per saber posar la seva millor cara a tots els imprevistos sorgits i per fer somriure i recordar als nostres avis amb el seu repertori.

No volem oblidar al Pare Damian que amb la seva presentació ens va fer reflexionar. Que cert és que hem de cuidar als nens, transmetre valors positius donat que ells són el futur… Però mai oblidar a la Nostra gent gran, que són la saviesa i l’experiència.

Potser el nostre dia a dia, les preses i la manca de temps faci difícil poder dedicar temps a escoltar tot el que tenen a dir, per això des del Voluntariat en Família intentem que encara que només sigui una tarda ens apropem més a tots ells.

Us animem a què el any vinent pugueu compartir amb nosaltres aquesta experiència, ens agradaria contagiar-vos la Nostra il·lusió per aquesta activitat, una de les més maques del voluntariat.

Voluntariat en família

Agraïm a la Pastisseria Mont-Rodon i a la Pastisseria Natxa per les seves pastes al Grupo Kalise Menorquina pels seus gelats, a la escola per la beguda i xocolata desfeta i a Isabel Cornet pels regals que vam donar als avis.

DSC_0104

DSC_0102

DSC_0101

DSC_0100

DSC_0098

DSC_0096

DSC_0095

DSC_0094

DSC_0091

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s