El Voluntariat en Família neix amb força

Amics tots! Estem d’enhorabona! El Voluntariat en família neix amb força. Avui els companys del JMJ han recollit més de 1.000Kg de menjar. Al punt de recollida al pg. Fabra i Puig els nens i nens anaven fent dibuixos per decorar l’arbre de Nadal. Cada persona que lliurava menjar rebia un dibuix dels nens. Han superat totes les expectatives. Hi han col·laborat un nodrit grup de pares, mares i infants. Molt bé, molt bé, molt bé! Moltes felicitats!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s