Endavant!

Amigues i amics,
Ja hem donat el tret de sortida, si se’ns permet l’expressió, “ja ho tenim batejat”, amb padrí i tot. I quin padrí, oi? Com va seduir al públic. Poques persones tenen el seu do d’oratòria per saber captivar d’aquesta manera. I és que en Jordi Pujol, va fer riure i reflexionar a tot l’auditori amb les seves paraules, el ja passat 14 de desembre de 2009, a l’acte de presentació del projecte Voluntariat en Família.

Aquest acte, presidit pel director de l’escola Josep Mª Taulats, el president de l’AMPA Lluís Gonzàlez, i el Molt Honorable Sr. Jordi Pujol i Soley, va començar puntual a dos quarts de nou. Mentre anaven arribant els assistents, una projecció permetia veure fotografies d’aquest projecte que ja està en marxa. Aquests, a més, rebien un tríptic, de mans de joves voluntaris, amb les directrius principals del projecte i una breu guia del voluntariat en família.

Després dels parlaments del Pare Taulats i en Lluís Gonzàlez, en Jaume Moregó va fer una presentació del projecte i seguidament va cedir la paraula al Jordi Pujol, que va defensar la figura de la família com a infraestructura vital del nostre país i animava a tirar endavant aquest projecte basat en valors sòlids i educatius. Punyent, divertit i bon coneixedor de la realitat social de Catalunya, l’ex-president va marxar tot just acabar doncs tenia un sopar familiar, i és clar, quina ironia haver-hi faltat!

Tot plegat va anar molt bé i l’auditori era força ple.
Endavant!

Endavant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s