Sortides formatives d’inspecció de rius

Des de l’Associació Hàbitats – Projecte Rius ens convoquen a dues sortides formatives d’inspecció de rius, una a Bigues i Riells i l’altre a Santa Coloma de Farners, el proper dissabte 8 de maig. Les activitats formen part del conjunt de sortides que han programat per a la present campanya d’inspeccions de primavera, que finalitza el 15 de maig.

En el cas de Bigues i Riells el punt de trobada serà l’Hotel Molí de la Torre, a les 10 del matí. Des d’allí s’anirà al tram del riu Tenes escollit i es realitzarà un taller d’identificació de macroinvertebrats aquàtics indicadors de la qualitat de les aigües del riu. L’activitat està organitzada per l’Associació Hàbitats amb la col·laboració de la Fundació Biodiversidad, l’Ajuntament de Bigues i Riells i el grup BIR Tenes.

A Santa Coloma de Farners el punt de trobada serà a l’Escola de Capacitació Forestal Casa Xifra, a les 10 del matí. Després d’una breu xerrada sobre el Projecte Rius es realitzarà una inspecció de la Riera de Canadell, per tal d’apropar la metodologia a noves persones voluntàries i donar respostes als dubtes que tinguin els participants. La sortida està organitzada per l’Associació Hàbitats i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i de l’Escola de Capacitació Forestal Casa Xifra.

Per a més informació podeu trucar al número de telèfon 93 421 32 16 o inscriure-us a activitats@projecterius.org  

Web del Projecte Rius: www.projecterius.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s