L’Escola Vedruna de Gràcia s’afegeix al Voluntariat en Família

El projecte Voluntariat en Família està d’enhorabona!  Les diverses relacions que hem establert des de que vàrem iniciar el projecte amb algunes escoles i col·lectius comencen a donar el seu fruit.

Ja podem anunciar que properament l’Escola Vedruna de Gràcia (www.vedrunagracia.net) se sumarà al projecte Voluntariat en Família. L’impuls donat pel president i junta de l’AMPA d’aquesta Escola, amb la implicació de la direcció del Col·legi han fet possible engrescar alguns primers pares i mares que promouran el projecte dins de la comunitat educativa. A principis d’aquest curs es començaran a planificar les primeres accions per tal de comunicar i fer promoció del projecte entre les famílies.

Des dels inicis hem volgut estendre la idea del voluntariat en família amb la voluntat d’anar teixint una xarxa a la ciutat i al país de famílies que troben en els valors del voluntariat una manera d’enriquir i enfortir la família, tot donant suport a projectes de solidaritat i d’interès comunitari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s