La Banda de Música actua a la residència de gent gran

La Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet, dirigida per Ximo Tarin, va actuar el passat divendres 8 d’abril a la Residència i Centre de Dia per a Gent Gran de Les Corts.
La col·laboració entre Volutariat en Família i la Vocalia de Música del Col·legi fan possible aquesta acció que promou activitats entre la nostra escola i la residència de gent gran, fomentant la relació i l’acompanyament entre els infants i joves i les famílies amb la gent gran.

L’actuació era molt esperada per als residents. Al voltant de les 17.30h arribaven els primers joves intèrprets de la Banda de Música, que eren rebuts amb aplaudiments per gairebé un centenar de persones asseguts davant de l’escenari.

Després de posar a punt els instruments i ordenar els elements de l’escenari va començar l’actuació amb una presentació prèvia d’en Jaume Moregó, responsable de “Voluntariat en Família”.

El repertori fou el següent:

♦       On wings of eagles
♦       Arabesque
♦       Beach  front
♦       El puente sobre el rio Kwai
♦       El cavaller enamorat
♦       No lo olvido
♦       Titanic
♦       One  moment in time
♦       Great movies adventures
♦       És la Moreneta

Tingué una durada de 55 minuts. Els somriures i els forts aplaudiments delataven l’emocio intensa de la gent gran. Era evident que aquell divendres fou per a ells un dia especial.

La Banda de Música actua a la Residència de Gent Gran 8 abril 2011

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s