Reunió de tots els voluntaris “Banc dels Aliments”

Benvolgut/da,

Tal i com vàrem avançar et convoquem a la reunió de tots els voluntaris que tindrà lloc el proper divendres 11 de novembre, a les 17.15h, a l’auditori del Col·legi Pare Manyanet.

Estem molt contents, en primer lloc, per tornar a col·laborar en aquesta campanya del Banc dels Aliments. Com ja sabeu, l’any passat en els punts de recollida que gestionava el Voluntariat en família, vam batre records,vam recollir 18.000k d’aliments. En segon lloc, perquè , aquest any de moment ja hem batut un nou record, aquesta vegada en participació. Enguany som108 voluntaris/es apuntats, 38 més que els 70 de l’any passat. Quin èxit!!! gràcies a tot/es per la vostra participació.

Donat l’allau d’inscrits, ens han assignat un nou supermercat, quedant de la següent manera: Caprabo de l’Illa Diagonal, Condis del carrer Equador i LiDL del carrer Berlin. Si seguim així, pel proper any serem els amos dels supermercats de les Corts!!!.

En quant a la distribució dels voluntaris/es en els diferents supermercats, hem respectat primordialment la franja horària escollida per vosaltres (no s’ha modificat la de ningú), l’ordre d’inscripció, edats dels nens/es i adolescents.

Volem insistir en la importància de participar en aquesta reunió, donat que rebreu informació general sobre el que és el Banc dels aliments, temes logístics i del supermercat que se us ha assignat. Si us plau, confirma’ns que hi podràs assistir, responent a aquest missatge.

Una abraçada,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s