Fem dissabte a Collserola

Benvolgut/da

Necessitem famílies voluntàries que vulguin posar-se les botes d’aigua i els guants per col·laborar en la neteja coordinada i col·lectiva d’un tram de riu (riera de Valvidrera).

Des del Projecte Rius ens proposen participar novament en una Jornada de neteja del Parc Natural de Collserola, “Fem dissabte” per fer la neteja d’espais fluvials que es durà a terme paral·lelament a 33 municipis de Catalunya.

Aquesta es una activitat de voluntariat molt adequada per a fer en família. Els més petits també ho poden fer, de fet jo diria que son els que s’ho passen millor. No hem de patir per si se’ns ofegaran o per la corrent, no netegem l’Ebre!, l’aigua que baixa per la riera de Vallvidrera pràcticament no ens arriba als turmells, podeu mirar les fotos a la pàgina web del voluntariat (www.voluntariatenfamilia.org)

L’activitat està programada pel proper dissabte 26 de novembre de 2011.

La jornada s’iniciarà a les 10 del matí al Punt d’Informació del Parc de Collserola (Carretera de l’Església, 92 08017 Barcelona (Ctra. Vallvidrera-Sant Cugat, km 4,7). Ferrocarrils GC, Baixador de Vallvidrera).Es preveu que finalitzi a la 13’30.

L’activitat s’iniciarà amb una breu introducció al projecte de recuperació de la Riera de Vallvidrera que s’està duent a terme.

Després de la xerrada i per agafar forces, ens conviden a esmorzar.

Seguidament ens desplaçarem a diferents punts on s’ha extret canya americana i recollirem la brossa que ha quedat al descobert. Intentarem que ens deixin anar al mateix lloc que vam estar l’any passat, així, els que repetim l’activitat podrem veure la seva evolució i comprovar que els nostres petits esforços, donen el seu fruit.

Des de l’organització ens proporcionaran guants per recollir la brossa, bosses d’escombraries, pales…… Cal portar calçat adequat (recomanen botes d’aigua).

Si esteu interessats en participar-hi, contesteu aquest missatge, indicant nom i cognoms de les persones que us inscriviu (en cas de ser menors d’edat, indiqueu-nos l’edat).

Si sou un grup de nois i noies, a partir de 3r d’ESO, cal que vingueu acompanyats per un adult. Ha d’haver un adult per cada sis menors.

Trobareu més informació de l’activitat a: www.projecterius.org/femdissabte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s