Setmana de la Família: donació de sang

Un cop més aquest any allò que va començar sent un assaig ja s’ha convertit en un acte més de la Setmana de la Família. Tot i que la meteorologia va posar les coses molt complicades la Campanya de Donació de sang” ha acabat per consolidar-se. Des del Voluntariat en Família volem agrair a tots els professors  de l’escola que van contribuir amb el seu granet solidari. I, com no, als pares i mares que van donar una mica del que tenen…un cop més. Gràcies a tots i totes.

Xavier Garriga
Voluntariat en Família
Pare Manyanet BCN-Les Corts

carta_banc_sang

DSC_7070

DSC_7075

DSC_7077

DSC_7078

DSC_7081

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s