Activitats del Voluntariat en Família en la Diada de Sant Jordi

Visita a la Residència d’Avis del carrer Montnegre per Sant Jordi: una tradició

Un any més, els nens i nenes de 5è de Primària, varen fer companyia una estona, als avis de la Residència.  Puntualment, a dos quarts de quatre, ens vàrem trobar tots al vestíbul de l’escola, per recórrer tots junt els escassos metres que ens separen del Centre.

Enguany, cap avi es va quedar sense la seva rosa. Gràcies a la inestimable col·laboració de l’escola, que va fer tot el possible perquè les tres classes de 5è poguessin participar en l’activitat, varem poder recórrer tots els pisos de la Residència i tots i cadascun dels avis va tenir la seva rosa; això si, una rosa ben especial perquè l’havien fet els alumes amb les seves pròpies mans.

Es van viure moments de rialles i trasbals, tot acompanyat de les cançons i poemes amb que els nens espontàniament varen animar la tarda. Però també el plor emocionat d’alguns avis ens van fer reflexionar sobre aquesta soledat que viuen algunes persones i que n`és de fàcil dedicar només una estoneta del nostre temps per fer-los feliços.  La festa va concloure al saló de la Residència, on amablement ens van delectar amb un petit refrigeri.

Hores d’ara ja podem dir que la visita dels nostres alumnes a la Residència del carrer Montnegre per Sant Jordi, s’ha convertit en una bonica tradició.

Venda de roses al pati de l’escola

I mentre alguns membres de Voluntariat en Família acompanyaven als nens en la visita a la Residència, d’altres es trobaven al pati de l`escola. Allà es on vam instal·lar la parada de venda de roses. Agraïm a la Direcció de l’escola que ens oferís aquest espai i moltes gràcies també només a aquelles persones que varen tenir la “sort” de poder col·laborar comprant-nos la rosa sinó també a totes aquelles que haguessin volgut col·laborar i no ho van poder fer perquè…. s’havien exhaurit!! Tot un èxit, un cop més de tots els que formem part d’aquesta, cada vegada més, Gran Escola.

IMG_4896 (640x480)

IMG_4903 (640x480)

IMG_4907 (640x480)

IMG_4908 (640x480)

IMG_4919 (640x480)

IMG_4920 (640x480)

IMG_4921 (640x480)

IMG_4926 (640x480)

IMG_4931 (640x480)

IMG_4933

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s